Consiliere acte deces
CERTIFICAT DECES

Casa Funerara Luca este o firma de pompe funebre cu experienta vasta in domeniu si o oferta variata de servicii funerare non-stop. Indiferent ca e vorba de Bucuresti sau Ilfov sau orice locatie din tara firma se va ocupa rapid de tot ce tine de inmormantare, la preturi accesibile. Serviciile funerare sunt complete, doar cu talonul de pensie, la finalul inmormantarii se vor restituti familiei bani din ajutorul de deces, daca se achita cu talonul de pensie.

Printre serviciile oferite de Casa Funerara Luca se numara si constatarea decesului, preluarea si manipularea decedatului, imbalsamarea profesionista si toaletarea, transportul funerar, repatrierea. Consultanta de specialitate si deplasarea rapida pana la locul decesului sunt asigurate de personal cu experienta.

INDRUMARE IN INTOCMIREA DOCUMENTELOR DE DECES

Pe parcursul etapelor inmormantarii de toata organizarea se ocupa Casa Funerara Luca, tot ce e nevoie in timpul slujbelor va fi pregatit de aceeasi firma cu experienta vasta in domeniu. Pachetele funerare diverse disponibile pe site-ul oficial includ toate serviciile de baza, se incadreaza in ajutorul de inmormantare si pot fi achitate rapid.

Actele pentru inmormantare si intocmirea lor sunt asigurate de firma de pompe funebre. Casa Funerara Luca se ocupa de obtinerea rapida a certificatului medical constatator deces sau de adeverinta de inhumare, Acte deces fara de care inmormantarea nu poate avea loc. Pe site puteti gasi informatii despre Acte necesare ajutor deces si Acte necesare certificate deces, firma ofera consultanta permanenta pentru intocmirea dosarului pentru ajutor si pentru obtinerea de Acte necesare ajutor deces pensionari. Pachetele complete disponibile includ medicul constatare deces, eliberarea unui certificat medical constatator si efectuarea imbalsamarii, eliberarea certificatului de imbalsamare si cosmetizarea si igienizarea decedatului. Daca e nevoie firma de pompe funebre poate ajuta la obtinerea locului de veci in cel mai scurt timp.

AVETI UN DECES?

Apeleti-ne cu incredere, va stam la dispozitie NON STOP

masina_fun5

Deplasare rapida in BUCURESTI si ILFOV

Apelabil NON-STOP 0763.100.200