Sevicii complete de incinerare 0 Lei
Doar cu talonul de pensie
* Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie
image-1
INCINERARE UMANA

Pentru familiile care solicita serviciul de  incinerare umana , Casa Funerara Luca a creat pachete complete de servicii asigurand astfel  incinerarea in crematoriu,indiferent de locul in care s-a produs decesul(la domiciliu,spital sau camin de batrani)

Imediat ce suntem contactati ne vom ocupa de toate serviciile necesare realizarii pocedurii de incinerare . Se asigura si masini funerare ,autorizate pentru transport, in toate etapele procesului.

decor4
PACHET INCINERARE COMPLET – 0 Lei

Gratuit cu talonul de pensie

1.200 Lei se restituie familiei din ajutorul de inmormantare

Acte -pregatirea documentatiei pentru a obtine:

decor4
PACHET INCINERARE SPITAL – 0 Lei

Gratuit cu talonul de pensie

2.000 Lei se restituie familiei din ajutorul de inmormantare

Pregatirea documentatiei pentru a obtine:

Casa Funerara Luca pune la dispozitia familiilor indurerate servicii funerare complete la preturi accesibile. Serviciile funerare sunt disponibile non-stop, oricand echipa firmei de pompe funebre este pregatita sa demareze pregatirile pentru incinerare si pentru obtinerea actelor necesare, sa ofere consultanta de specialitate si sfaturi. La achitarile cu talonul de pensie se restitutie bani familiei din ajutorul de deces, deplasarile in Bucuresti si in Ilfov sunt rapide oricand apare solicitarea. Serviciile Casei Funerare Luca pot fi solicitate atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in restul tarii, echipa firmei se ocupa si de repatrieri, acolo unde e cazul, dar si de tot ce tine de inmormantare si pomana, asigurand toate cele necesare pentru fiecare moment al procesului de inmormantare.

Pentru cei care solicita incinerari in loc de inmormantari Casa Funerara Luca are pachete dedicate. Pe tot parcursul desfasurarii operatiunilor necesare in vederea procesului de Incinerare corpul decedatului va fi tratat cu demnitate si respect, familia participand la un proces realizat in conformitate cu toate standardele de igiena si siguranta impuse. Firma de pompe funebre are in oferta actuala doua pachete tip incinerare, unul pentru decesul la domiciliu si unul la spital. La cel complet se restituie familiei 1200 de lei din ajutorul de inmormantare, punandu-se la dispozitie: sicriu inchiriat, servicii constatare deces, imbalsamare, manipulare, cosmetizare, asezare decedat in sicriu, de obtinere acte si programare incinerare. Se adauga transportul in ziua incinerarii, depunerea la capela, decontarea CNPAS, consultanta pentru intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, preluarea decedatului de la domiciliu si depunerea decedatului la frigider.

Al doilea pachet este creat pentru decesul la spital, include restituirea sumei de 2.000 lei,din ajutorul de inmormantare. Asiguram toate serviciile funerare necesare incinerarii(in cazul unui deces la spital) pornind de la sicriului de tranzit, preluarea persoanei decedate de la spital,asezarea in sicriu,manipularea,transportul funerar de la spital la capela crematoriului, si programarea procesului de incinerare.

Pentru a putea efectua serviciul de incinerare, sunt necesare următoarele documente:

AVETI UN DECES?

Apeleti-ne cu incredere, va stam la dispozitie NON STOP

masina_fun5

Deplasare rapida in BUCURESTI si ILFOV

Apelabil NON-STOP 0763.100.200