SERVICII FUNERARE COMPLETE = 0 LEI
DOAR CU TALONUL DE PENSIE !!!
Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie

Servicii Funerare Ilfov

h3-bg-1

Casa Funerara Luca are o gama completa de servicii funerare non-stop, oferite in Bucuresti si Ilfov, dar si in restul tarii. Serviciile solicitate si pachetele se pot achita cu un talon de pensie, la final familiei i se vor restitui bani din ajutorul de deces, deplasarile pentru inceperea procesului de pregatire pentru inmormantare sunt rapide in Bucuresti si Ilfov. Firma de pompe funebre cu experienta are urmatoarele servicii de calitate oferite familiilor indurerate: preluarea si manipularea decedatului, constatarea decesului, toaletarea si cosmetizarea acestuia, imbalsamarea profesionista. La acestea se adauga si transportul cu masini speciale in cele mai bune conditii, transportul poate fi facut cu limuzine la cererea familiilor. Persoanele care vor participa la inmormantare vor avea transportul asigurat cu masini dedicate pentru deplasari pe distante mari. Echipa Casei Funerare Luca se ocupa de intreaga documentatie necesara evenimentului funerar si de intocmirea dosarului pentru ridicarea ajutorului de inmormantare.

De la firma de pompe funebre puteti cumpara la preturi avantajoase si sicrie si urne funerare, aranjamente florale, la cerere se pot organiza incinerari si repatrieri. Pachetele funerare complete disponibile cuprind servicii, sicriu, pachete si coliva, fiecare pachet poate fi personalizat in functie de nevoile clientilor. Preturile pachetelor se incadreaza in ajutorul de inmormantare, nu exista cheltuieli in plus, neacoperite de ajutor.

Servicii Pompe Funebre Ilfov

In Ilfov puteti solicita servicii funerare complete de la Casa Luca indiferent de zona in care va aflati. Acoperirea este vasta, puteti primi Servicii funerare in Ilfov daca locuiti in urmatoarele zone: 1 Decembrie, Afumati, Balotesti, Balaceanca, Berceni, Bragadiru, Branesti, Buciumeni, Buda, Buftea, Caldararu, Catelu, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciofliceni, Ciolpani, Ciorogarla, Clinceni, Copaceni, Corbeanca, Cornetu, Cozieni, Dobroesti, Domnesti, Dragomiresti – Deal, Dragomiresti – Vale, Dumbraveni, Dumitrana, Fundeni, Ganeasa, Ghermanesti, Glina, Gradistea, Gruiu, Islaz, Izvorani, Jilava, Magurele, Moara Domneasca, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Odaile, Olteni, Ordoreanu, Ostratu, Otopeni, Pantelimon, Pipera, Pasarea, Peris, Petrachioaia, Petresti, Popesti Leordeni, Rosu, Saftica, Silistea Snagovului, Sintesti, Sitaru, Snagov, Sindrilita, Stefanesti de Jos, Stefanesti de Sus, Tamasi, Tancabesti, Tanganu, Tunari, Teghes, Vanatori, Voluntari, Zurbaua. Toate serviciile de Pompe funebre in judetul Ilfov sunt oferite cu promptitudine si profesionalism oricarei familii indurerate. Pentru a afla Cat costa pompele funebre in Ilfov puteti discuta cu un consultant al firmei de Pompe funebre non stop in Ilfov pentru a obtine mai multe detalii despre fiecare pachet in parte sau despre servicii. Descopera pretul serviciilor funerare non stop in Ilfov si pe site si organizeaza rapid inmormantarea pentru persoana draga.