SERVICII FUNERARE COMPLETE = 0 LEI
DOAR CU TALONUL DE PENSIE !!!
Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie

Manipulare Decedat

h3-bg-1

Firma de pompe funebre Casa Funerara Luca poate sa va ofere la preturi avantajoase servicii funerare complete doar cu talonul de pensie, oriunde in tara si in Bucuresti si Ilfov, oricand aveti nevoie. La achitarea cu talonul de pensie se restituie familiei bani din ajutorul de deces, deplasarea este rapida in Bucuresti si Ilfov indiferent de ora la care suntem contactati. Casa Funerara Luca are grija ca intreaga inmormantare sa decurga in cele mai bune conditii, familia indurerata asistand la toate momentele cheie organizate in cele mai bune conditii de echipa firmei de pompe funebre.

Manipularea Corpului Persoanei Decedate

Casa Funerara Luca pune la dispozitie servicii diverse de buna calitate: preluarea si manipularea decedatului, constatarea decesului si imbalsamarea profesionista rapida, toaletarea si igienizarea decedatului in cele mai bune conditii. Transportul funerar asigurat de firma de pompe funebre este intern si international, daca e nevoie de repatrieri, toate actele sunt obtinute in cel mai scurt timp pentru inhumare si pentru toate etapele inmormantarii. Pentru un transport in siguranta puteti cumpara urne funerare si sicrie din cele mai bune materiale, aranjamente florale diverse pentru un ultim omagiu adus persoanei decedate.

In pachetele funerare complete de la Casa Funerara Luca va fi inclusa si manipularea corpului persoanei decedate, dar si a sicriului, in deplina siguranta. Serviciile de Manipulare persoane decedate si Manipulare sicriu sunt puse la dispozitie la fiecare solicitare, echipa de specialisti va manevra cu grija atat sicriul, cat si persoana decedata, pentru ca totul sa decurga cat mai bine. Oricand aveti nevoie de Servicii de manipulare siciriu in Bucuresti sau Servicii de manipulare corpuri pesoane decedate Casa Funerara Luca va sta la dispozitie cu Preturi manipulare persoane decedate accesibile si cea mai buna consiliere venita din partea unor persoana cu experienta vasta. Pentru preturile complete specifice fiecaruia dintre serviciile solicitate si descrieri ale acestora puteti accesa site-ul oficial sau puteti discuta cu un consilier cu experienta.