SERVICII FUNERARE COMPLETE = 0 LEI
DOAR CU TALONUL DE PENSIE !!!
Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie

Servicii Funerare Sector 3

h3-bg-1

Casa Funerara Luca este o firma de pompe funebre cu servicii complete puse la dispozitia clientilor non-stop si produse destinate inmormantarii. Firma de pompe funebre se deplaseaza rapid in Bucuresti si Ilfov oricand e solicitata, poate oferi serviciile atat in Bucuresti si Ilfov, la achitarea cu  talonul de pensie familia primeste bani inapoi din ajutorul de inmormantare. Pachetele funerare complete disponibile pe site-ul oficial cuprind toate cele necesare unei inmormantari fara griji, oferindu-se consultanta de specialitate si organizarea efectiva a inmormantarii sau incinerarii. Fiecare pachet poate fi personalizat in functie de nevoile familiei indurerate, toate serviciile din pachete sunt de buna calitate si sunt oferite cu promptitudine si profesionalism.

Se asigura preluarea si manipularea decedatului, constatarea decesului, imbalsamarea si toaletarea, cosmetizarea decedatului, precum si transportul cu masini speciale si limuzine, transportul persoanelor care insotesc decedatul la inmormantare, repartrieri, acolo unde e cazul, pregatirea incinerarilor. De asemenea echipa Casei Funerare Luca se ocupa de obtinerea actelor pentru inmormantarea si de intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare.

Pe langa serviciile funerare complete firma de pompe funebre comercializeaza si sicrie si urne funerare, aranjamente florale, se ocupa de fiecare etapa a inmormantarii pentru ca lucrurile sa mearga cat mai repede.

Servicii Pompe Funebre Sector 3

In sectorul 3 al Bucurestiului puteti solicita oricand serviciile firmei de pompe funebre Casa Funerara Luca daca locuiti in urmatoarele zone: Titan, Balta Alba, Dristor, Dudesti, Mihai Bravu, Centrul Civic, Unirii, Piata Alba Iulia, Decebal, Nerva Traian, Bobocica, Vitan, 1 Decembrie 1918, Baba Novac, Lia Manoliu, Bd. Basarabia, Bd. Chisinau, Delfinului, Parc IOR, Morarilor, Campia Libertatii, Calea Calarasilor, Theodor Pallady, Piata Muncii, Liviu Rebreanu, Camill Ressu, Salajan, Trapezului, Universitate, Matei Ambrozie, Piata Universitatii, , Fizicienilor, Nicolae Grigorescu, Ozana, Iioara, Minis, Prevederii, Macaralei, 23 August, Faur, Soseaua Garii Catelu, Potcoava, Codrii Neamtului, Barajul Dunarii, Barajul Lotrului, Octavian Goga. Indiferent cand se intampla nefericitul eveniment Casa Funerara Luca este alaturi de dvs. si va pune la dispozitie Servicii funerare in sectorul 3 oferite de o firma de Pompe funebre in sectorul 3 cu experienta si cu o echipa de specialisti care se va ocupa de toate cele necesare inmormantarii. Asadar daca sunteti in cautarea unei firme de Pompe funebre non stop in sectorul 3 nu ezitati sa apelati la serviciile Casei Funerare Luca. Descopera pretul serviciilor funerare non stop in sectorul 3 din Bucuresti si Cat costa pompele funebre in sectorul 3 din Bucuresti pe site sau discutand telefonic cu unul dintre consultantii firmei de pompe funebre.