SERVICII FUNERARE COMPLETE = 0 LEI
DOAR CU TALONUL DE PENSIE !!!
Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie

Servicii Funerare Sector 4

h3-bg-1

Firma de pompe funebre cu experienta vasta in domeniu Casa Funerara Luca are un portofoliu complet de servicii funerare adaptate nevoilor clientilor de toate categoriile din Bucuresti si Ilfov sau din restul tarii. Serviciile sunt oferite non-stop, la orice ora si in orice zi, la fiecare solicitare deplasarea este rapida, toate serviciile sunt de calitate si sunt puse la dispozitie de personal specializat, cu experienta. La achitarea cu talonul de pensie familiile primesc bani din ajutorul de inmormantare.

Apeland la Casa Funerara Luca familiile indurerate vor avea acces la urmatoarele servicii incluse in pachete funerare complete: preluarea si manipularea decedatului, constatarea decesului de catre un medic cu experienta, toaletarea si cosmetizarea decedatului, transport funerar si repatrieri, pregatirea incinerarilor. In afara de intocmire acte si servicii funerare non-stop firma de pompe funebre comercializeaza si sicrie din lemn de calitate, urne funerare deosebite si aranjamente florale potrivite pentru orice tip de inmormantare. Pachetele funerare pot fi personalizate in functie de dorintele clientilor, includ toate serviciile necesare pentru o inmormantare realizata in cele mai bune conditii.

Servicii Pompe Funebre Sector 4

In Bucuresti se pot solicita oricand Servicii funerare in sectorul 4 de la firma cu experienta si daca locuiti in acest sector al Capitalei, in zonele: Aparatorii Patriei, Big Berceni, Constantin Brancoveanu, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Toporasi, Sura Mare, Eroii Revolutiei, Bellu, Giurgiului, Nitu Vasile, Emil Racovita, Cutitu de Argint, Alexandru Obregia, Piata Covasna, Piata Resita, Oltenitei, Secuilor, Budimex, Tineretului, Vacaresti, Palatul Copiilor, Bd. Unirii, Parcul Carol, 11 Iunie, Piata Unirii, Autogara Filaret, Soseaua Viilor, IMGB, Panselelor, Bagdasar – Arseni, INML, Sf. Ioan, Vitan Barzesti, Luica, Dimitrie Leonida, Huedin, Pieptanari, Piata Progresul, Marasesti, Timpuri Noi, Piata Norilor, Budapesta, Serban Voda. Imediat ce va adresati unei firme de Pompe funebre in sectorul 4 veti primi toate serviciile din pachetele funerare realizate special pentru cei care cauta Pompe funebre non stop in sectorul 4. Descopera pretul serviciilor funerare non stop in sectorul 4 din Bucuresti si Cat costa pompele funebre in sectorul 4 din Bucuresti pe site, in sectiunile dedicate pachetelor funerare complete, sau telefonic, discutand cu unul dintre consultantii firmei de pompe funebre cu experienta vasta in domeniu.