Inmormantare gratuita in baza talonului de pensie
* Restituim familiei bani din ajutorul de deces daca se achita cu talonul de pensie
Deces acasa, spital sau azil = 0 lei
SICRIE DE LUX IN BUCURESTI

Alegerea unui cosciug potrivit este un pas esential in pregatirea ceremoniei de inmormantare a unei persoane dragi.

Casa Funerara Luca va pune la dispozitie o gama diversificata de sicrie confectionate din diferite esente: brad, fag, stejar, tei, plop, etc. Oferta cuprinde atat cosciuge economice, cat si cosciuge de lux si catafalc, fiecare produs in parte avand un pret avantajos.

COMANDA COSCIUGE IEFTINE

Puteti alege un cosciug complet echipat tinand cont de suma disponibila pentru inmormantare, calitatea finisajelor, nuanta sicriului, dimenisunile acestuia (1.80 m, 2 m sau XXL) sau materialul din care este fabricat.

Pentru a simplifica aceasta procedura, am impartit oferta noastra in trei categorii: sicrie sociale (care au un pret foarte mic), sicrie medii si sicrie din categoria lux.

CLASA SOCIALA:

Sicriele din aceasta categorie sunt pentru un buget de inmormantare redus. Alegeti din aceasta categorie un sicriu ieftin, complet echipat.

CLASA MEDIE:

Aceasta categorie se adreseaza persoanelor care doresc un sicriu mediu, produsele fiind achizitionate in general de cei care organizeaza o inmormantare clasica.

CLASA LUX:

Din aceasta fac parte sicrie din import, complet echipate, de calitate exceptionala, disponibile in diferite nuante si esente.

Sicrie

AVETI UN DECES?

Apeleti-ne cu incredere, va stam la dispozitie NON STOP

masina_fun5

Deplasare rapida in BUCURESTI si ILFOV

Apelabil NON-STOP 0763.100.200