Cosmetizare si igienizare
COSMETIZARE SI IGIENIZARE DECEDATI

Firma de pompe funebre Casa Funerara Luca are servicii funerare complete non-stop, puse la dispozitia tuturor clientilor din Bucuresti, Ilfov si din orice alte zone din tara. Asigurand deplasari rapide in Bucuresti si Ilfov, firma se va ocupa de tot ce inseamna inmormantare, Serviciile profesioniste includ preluarea, manipularea si constatarea decesului, dar si imbalsamarea sau toaletarea si transportul decedatului in cele mai bune conditii, repatrieri.

In pachetele complete disponibile pe site-ul oficial, usor de personalizat, veti gasi inclusiv servicii ce tin de organizarea pomenilor si de obtinerea actelor pentru inmormantare, veti putea cumpara sicrie sau urne de calitate, pentru inmormantari si incinerari, aranjamente florale concepute de cei mai buni experti din domeniu.

INGRIJIREA SI IGIENIZAREA CORPULUI DECEDATULUI

Ingrijirea si igienizarea corpului decedatului este realizata in cele mai bune conditii de echipa firmei de pompe funebre, intr-un timp scurt si cu instrumente si produse de calitate excelenta. In cadrul cosmetizarii decedatului se va spala, imbraca si barbieri, la barbati, personalul care se va ocupa de ingrijire si igienizare fiind special pregatit pentru aceste operatiuni. La finalul operatiunilor de Cosmetizare persoane decedate si Igienizare persoane decedate persoana care urmeaza sa fie inmormantata va putea fi pusa in sicriu si procesul de inmormantare poate continua. Preturile pentru Toaletare persoane decedate sunt accesibile, toaletarea este inclusa in pachetele standard oferite de Casa Funerara Luca, alaturi de toate serviciile necesare pentru o inmormantare organizata intr-un mod profesionist si foarte riguros. Centrul de consiliere si asistenta servicii funerare din cadrul Casei Funerare Luca este pregatit sa ofere orice informatii si orientare pentru familiile indurerate, alaturi de cele mai bune sfaturi pentru o inmormantare fara griji si cat mai rapida. Casa Funerara Luca este alaturi de familiile indurerate non-stop, la orice ora se apeleaza echipa va fi pregatita pentru inceperea demersurilor pentru aceasta operatiune delicata.

AVETI UN DECES?

Apeleti-ne cu incredere, va stam la dispozitie NON STOP

masina_fun5

Deplasare rapida in BUCURESTI si ILFOV

Apelabil NON-STOP 0763.100.200