Jerbe

Firma de pompe funebre Casa Funerara Luca comercializeaza o gama diversificata de produse si accesorii pentru inmormantare si ofera servicii funerare complete non-stop in Bucuresti si Ilfov si in toata tara pentru toate categoriile de clienti. La orice ora sunt contactati specialistii de la Casa Funerara Luca se deplaseaza rapid in Bucuresti si Ilfov, toate serviciile prestate sunt de calitate superioara si sunt eficiente pentru o inmormantare fara probleme. Oferind consiliere si ajutor in obtinerea actelor pentru inmormantare si pentru ajutorul de deces, firma de pompe funebre restituie familiei bani din ajutorul de deces, daca se achita cu talonul de pensie.

COMANDA JERBE DE FLORI PENTRU INMORMANTARE

Decedatii sunt transportati in cele mai bune conditii spre locul de incinerare, inhumare, la slujba, se asigura si transportul international, daca e cazul unei repatrieri cu limuzine sau masini speciale, dar si masini de transport pentru persoanele care insotesc decedatul pe ultimul sau drum. Printre servicii puse la dispozitie de Casa Funerara Luca se numara: constatarea decesului si imbalsamarea, intocmirea actelor de deces, toaletarea si cosmetizarea, manipularea. De la firma de pompe funebre se pot cumpara urne si sicrie rezistente, din materiale de calitate, dar si aranjamente florare deosebite. La cerere se asigura si organizarea de incinerari si tot ce inseamna pregatirea pentru incinerare. Toate serviciile sunt regasite in pachetele funerare complete personalizabile disponibile la preturi accesibile la Casa Funerara Luca.

JERBE MORTUARE LA PRETURI ACCESIBILE

Pentru un ultim omagiu adus decedatului firma iti ofera Jerbe funerare la comanda, realizate de cei mai buni specialisti, jerbe mortuare la preturi accesibile. Indiferent de cat de multe Jerbe funerare in Bucuresti vei comanda, Casa Funerara Luca va avea grija ca Pretul jerbelor funerare in Bucuresti sa fie unul cat mai bun de fiecare data. Descopera pretul jerbelor mortuare pe site sau suna si discuta cu un consilier pentru a sti exact Cat costa jerbele funerare in Bucuresti si a le comanda pe cele mai potrivite pentru o inmormantare organizata in cel mai profesionist mod.

AVETI UN DECES?

Apeleti-ne cu incredere, va stam la dispozitie NON STOP

masina_fun5

Deplasare rapida in BUCURESTI si ILFOV

Apelabil NON-STOP 0763.100.200